Wienersnitzlen Med peberrods-kraut og brasede kartofler Kr. 165,-
Mandag den 6. maj Fra kl 17.30
Stegt kalvelever & et surprice måltid, til dem der ikke spiser kalvelever Til kalveleveren bliver der serveret Løgsovs, kartofler og agurkesalat Kr. 165,-
Lørdag & søndag den 4-5 maj Fra kl 17.30
Steak onglet au poivre Med pommes frites, peber sauce og grøn salat Kr. 185,-
Tirsdag den 30. april Fra kl 17.30
Wienersnitzlen Med peberrods-kraut og brasede kartofler Kr. 165,-
Mandag den 29. april Fra kl 17.30
Biksemad i almindelig eller luxus udgave Almindelig: Med spejlæg og rødbeder Kr. 125,- Luxus: Med spejlæg, rødbeder og bearnaise Kr. 145,-
Fredag – Søndag den 26 – 28 april Fra kl 17.30
Kimchi hotdogs Med confiterede andehjerter & kråser Kr. 145,-
Mandag den 22. og tirsdag den 23. april Fra kl 17.30
Karbonader Med årstidens stuvede grøntsager Kr. 145,-
Fredag – Søndag den 19 – 21 april Fra kl 17.30
Gammeldaw frilands kylling Brun sovs, rabarber kompot, agurke salat og persille Kr. 165,-
Mandag den 15 og tirsdag den 16. april Fra kl 17.30
2 Retters menu Tacchino tonnato (Langtids tilberedt marineret og Kalkun) *** Bønne cassoulet med Braiseret oksekæbe og grøn salat Kr. 125,-