Aktuelt

Tirsdag den 7. maj
Fra kl 17.30

Wienersnitzlen 
Med peberrods-kraut og brasede kartofler
Kr. 165,-

Mandag den 6. maj
Fra kl 17.30

Stegt kalvelever & et surprice måltid, til dem der ikke spiser kalvelever
Til kalveleveren bliver der serveret
Løgsovs, kartofler og agurkesalat
Kr. 165,-

Lørdag & søndag den 4-5 maj
Fra kl 17.30

Steak onglet au poivre
Med pommes frites, peber sauce og grøn salat
Kr. 185,-

Tirsdag den 30. april
Fra kl 17.30

Wienersnitzlen 
Med peberrods-kraut og brasede kartofler
Kr. 165,-

Mandag den 29. april
Fra kl 17.30

Biksemad i almindelig eller luxus udgave
Almindelig: Med spejlæg og rødbeder
Kr. 125,-
Luxus: Med spejlæg, rødbeder og bearnaise
Kr. 145,-

Fredag – Søndag den 26 – 28 april  
Fra kl 17.30

Kimchi hotdogs
Med confiterede andehjerter & kråser
Kr. 145,-

Mandag den 22. og tirsdag den 23. april
Fra kl 17.30

Karbonader 
Med årstidens stuvede grøntsager
Kr. 145,-

Fredag – Søndag den 19 – 21 april  
Fra kl 17.30

Gammeldaw frilands kylling
Brun sovs, rabarber kompot, agurke salat og persille
Kr. 165,-

Mandag den 15 og tirsdag den 16. april
Fra kl 17.30

2 Retters menu
Tacchino tonnato
(Langtids tilberedt marineret og Kalkun)
***
Bønne cassoulet med Braiseret oksekæbe og grøn salat
Kr. 125,-

da_DKDansk