
Aften
Der tages forbehold for ændringer i menukortet
Snacks
Rosmarin røget nakkefilet
Mandler & oliven Mayonnaise & brød
75 kr.
1 stk åben selv østers naturel
Gillardeau, Magallana gigas Citron & vinaigrette
35 kr.
Forretter
Hummer & krabbe bisque
Gigantiske mængder af fløde, en smule citron græs og chili
95 kr.
Tilvalg til Hummer & krabbe bisque
Indbagt kuller og souffle af friskost og krydderurter
65 kr.
Færøsk koldrøget laks med et hav af certifikater
Friskost creme, agurk, rosa syltet i gastrik fra Bornholms eddike bryggeri
135 kr.
Salat grønt & beluga-linser
Consommé af tomat, paradisæble & vinaigrette
75 kr.
Tilvalg til Salat grønt & beluga-linser
Tatar af fersk laks, samt røget pulpo pocheret i paprika
65 kr.
Røget porre
Dampet broccolini, mandelcreme, tørret oliven
75 kr.
Tilvalg til røgede porre
Skindstegt fisk
65 kr.
Tacchino tonnato
Langtidstilberedt Kalkunoverlår, tun sauce, kimchi, tomat
125 kr.
Carpaccio på røget okseinderlår a la Cecina
Trøffelcreme & rucola
125 kr.
Hovedretter
Moules frites
Muslinger, timian, skalotteløg, pommes frites, safran aioli
195 kr.
Fish & Chips (let hovedret)
Sauce tatar og coleslaw vendt i røget chipotle mayonnaise
155 kr.
Boeuf Bourguignon
Tartiflette kartoffel, gulerod i hvidvin & svampe
245 kr.
I ringer vi spiller retten
Serveres mandag & tirsdag Retten og pris offentliggøres hver uge på vores facebook side Dagspris
0 kr.
Ost & Dessert
Ugens oste
Chilisyltede nødder
145 kr.
Citron fromage fra 70’erne
Serveret bistro style
85 kr.
Marokkansk mandelkage
Cointreau syltet havtorn og yoghurtcreme
95 kr.
Menuer
Røg-mesterens Gæstebud
Hver aften sammensætter køkkenet en menu bestående af 5 – 8 små retter. Gæsten ved ikke hvilke retter der bliver serveret. Udgangspunktet er, retterne på à la carte kortet, garneret med et smil, sæson og fri fantasi. Køkkenet bliver ved med at servere retter, end til du er mæt og siger stop. Herefter spiser resten af bordet videre og så fremdeles. Husk at sige stop i god tid for at mindske madspild og unødvendig overdrev. Reglen er, at det er tilladt at levne én gang under middagen. Levner du to gange, må du en tur i opvasken. Der findes dog en udvej ,ved at betale dobbelt pris for ikke at ende i opvasken Husk at gøre betjeningen opmærksom på evt. allergier og kræsenheder. Du vil stå over den pågældende ret og stige på igen ved næste ret Vi forærer gæstebuddet til 1/2 pris til børn, i håb om, at de får et indblik i livets goder og kærlighed. Samt ikke altid skal trækkes med pizza, grøntstænger, burger og fish and chips. Gæstebuddet serveres samlet til hele bordet, enten som tallerken serveringer eller family- style Vi takker for jeres tålmodighed af denne utrolige lange forklaring. Håber i får et en god aften med et smil på læben
495 kr.
4 retters Bistro menu
Hummer & krabbe bisque Gigantiske mængder af fløde og en smule citron græs *** Koldrøget Færøsk laks Friskost creme, agurk, og rosa syltet i gastrik fra Bornholms eddike bryggeri *** Boeuf Bourguignon Tartiflette kartoffel, gulerod i hvidvin & svampe *** Citron fromage fra 70’erne Serveret bistro style
395 kr.