top of page

Aften

Der tages forbehold for ændringer i menukortet


Snacks




Rosmarin røget nakkefilet

Mandler & oliven Mayonnaise & brød

75 kr.



1 stk åben selv østers naturel

Gillardeau, Magallana gigas Citron & vinaigrette

35 kr.


Forretter




Hummer & krabbe bisque

Gigantiske mængder af fløde, en smule citron græs og chili

95 kr.



Tilvalg til Hummer & krabbe bisque

Indbagt kuller og souffle af friskost og krydderurter

65 kr.



Færøsk koldrøget laks med et hav af certifikater

Friskost creme, agurk, rosa syltet i gastrik fra Bornholms eddike bryggeri

135 kr.



Salat grønt & beluga-linser

Consommé af tomat, paradisæble & vinaigrette

75 kr.



Tilvalg til Salat grønt & beluga-linser

Tatar af fersk laks, samt røget pulpo pocheret i paprika

65 kr.



Røget porre

Dampet broccolini, mandelcreme, tørret oliven

75 kr.



Tilvalg til røgede porre

Skindstegt fisk

65 kr.



Tacchino tonnato

Langtidstilberedt Kalkunoverlår, tun sauce, kimchi, tomat

125 kr.



Carpaccio på røget okseinderlår a la Cecina

Trøffelcreme & rucola

125 kr.


Hovedretter




Moules frites

Muslinger, timian, skalotteløg, pommes frites, safran aioli

195 kr.



Fish & Chips (let hovedret)

Sauce tatar og coleslaw vendt i røget chipotle mayonnaise

155 kr.



Boeuf Bourguignon

Tartiflette kartoffel, gulerod i hvidvin & svampe

245 kr.



I ringer vi spiller retten

Serveres mandag & tirsdag Retten og pris offentliggøres hver uge på vores facebook side Dagspris

0 kr.


Ost & Dessert




Ugens oste

Chilisyltede nødder

145 kr.



Citron fromage fra 70’erne

Serveret bistro style

85 kr.



Marokkansk mandelkage

Cointreau syltet havtorn og yoghurtcreme

95 kr.


Menuer




Røg-mesterens Gæstebud

Hver aften sammensætter køkkenet en menu bestående af 5 – 8 små retter. Gæsten ved ikke hvilke retter der bliver serveret. Udgangspunktet er, retterne på à la carte kortet, garneret med et smil, sæson og fri fantasi. Køkkenet bliver ved med at servere retter, end til du er mæt og siger stop. Herefter spiser resten af bordet videre og så fremdeles. Husk at sige stop i god tid for at mindske madspild og unødvendig overdrev. Reglen er, at det er tilladt at levne én gang under middagen. Levner du to gange, må du en tur i opvasken. Der findes dog en udvej ,ved at betale dobbelt pris for ikke at ende i opvasken Husk at gøre betjeningen opmærksom på evt. allergier og kræsenheder. Du vil stå over den pågældende ret og stige på igen ved næste ret Vi forærer gæstebuddet til 1/2 pris til børn, i håb om, at de får et indblik i livets goder og kærlighed. Samt ikke altid skal trækkes med pizza, grøntstænger, burger og fish and chips. Gæstebuddet serveres samlet til hele bordet, enten som tallerken serveringer eller family- style Vi takker for jeres tålmodighed af denne utrolige lange forklaring. Håber i får et en god aften med et smil på læben

495 kr.



4 retters Bistro menu

Hummer & krabbe bisque Gigantiske mængder af fløde og en smule citron græs *** Koldrøget Færøsk laks Friskost creme, agurk, og rosa syltet i gastrik fra Bornholms eddike bryggeri *** Boeuf Bourguignon Tartiflette kartoffel, gulerod i hvidvin & svampe *** Citron fromage fra 70’erne Serveret bistro style

395 kr.

bottom of page